De Stichting Wees Kind familie blijft zich uitbreiden en wel met twee meisjes!

Op 9 augustus is Sophie geboren, de dochter van voormalig teamlid Marleen en haar man Yuri.

Op 20 oktober is Mildret geboren, de dochter van projectcoördinator Elita en haar man.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochters. Heel veel geluk en liefde gewenst samen!

Toen we in 2003 Stichting Wees Kind oprichtten en ons vrijwilligersprogramma van start ging, hadden we nooit durven dromen dat hier een hele nieuwe generatie uit voort zou komen, die er anders misschien niet geweest was. Fantastisch om te ervaren dat we als klein team niet alleen de kinderen in Peru aan een betere jeugd en toekomst hebben geholpen, maar (indirect) ook de weg hebben gebaand voor zoveel liefdevol geluk voor onze oud-vrijwilligers en Peruaanse teamleden.

Nederlandse Partners

Overseas Partners