Dankzij haar donateurs zorgt Stichting Wees Kind ondertussen al 15 jaar dat kinderen in Peru weer kind kunnen zijn. We noemen een aantal recente donateurs hier onder:

Naar aanleiding van de oproep op Facebook voor donaties voor bijles in eetlokaal De Vrolijkheid, is daar door verschillende betrokkenen van Stichting Wees Kind gehoor aangegeven, in het bijzonder bedanken we Evelyna de Beer. Je leest er hier meer over: Bijles eetlokaal De Vrolijkheid van start

Daarnaast ontving Stichting Wees Kind zoals al vele voorgaande jaren een donatie van Winters Concept Ontwikkeling Winters Concept Ontwikkeling Consultancy BV, het bedrijf van voorzitter Anja een geweldige donatie!

Fondsen werven zit in de familie, want de kinderen van Anja zamelden op school ook fondsen in voor Stichting Wees Kind, zie het artikel: Jongste ambassadeurs

Minicamping De Tien Morgen in Limmen keek met de campinggasten de laatste twee wedstrijden van de WK finale en vroeg daarbij om een vrijwillige bijdrage voor Stichting Wees Kind. Daar is 70 euro mee opgehaald!

Ook via de website Geef.nl ontving Stichting Wees Kind een donatie.

Dit kwartaal mochten de projecten in Peru eveneens rekenen op donaties van oud vrijwilligers, familieleden of op een andere manier betrokkenen bij Stichting Wees Kind, doordat zij maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een donatie op de rekening van de Stichting doen of anderzijds bijdragen.

Daarnaast werd er een lokale fondsenwervingsactie gedaan in eetlokaal De Vrolijkheid: de gebraden kipverkoop, je leest er hier over: Gebraden kipverkoop

Alle kinderen en jongeren van de projecten van Stichting Wees Kind in Huaraz en Lima en natuurlijk ook het team van Stichting Wees Kind zijn ontzettend dankbaar voor de mooie donaties: Muchas gracias!