Stichting Wees Kind mocht wederom een fantastische donatie van RESPONSible Travel Peru in ontvangst nemen!

De donatie komt ten goede aan ongeveer 270 maaltijden in eetlokaal De Vrolijkheid. Deze maaltijden maken mogelijk dat de deelnemers van het eetlokaal hun lessen volgen en daarmee kans maken op een betere toekomst, te beginnen met het afmaken van hun basis- en middelbareschool.

Passend bij de idealen van RESPONSible Travel Peru, is er bij het boekingsbedrag van de maatschappelijke eco-reizen van de cliënten een percentage inbegrepen dat naar lokale sociale projecten gaat. Stichting Wees Kind was één van de gelukkigen die daarvoor werden uitgekozen.

Namens iedereen van Stichting Wees Kind in Nederland, Australië en Peru maar vooral namens de kinderen aan wie deze donatie ten goede komt: Hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Meer weten over RESPONSible Travel Peru en hun programma voor eco-toerisme (sustainable toerism) dat ze bieden in Zuid-Amerika?
Klik dan op onderstaande link:
RESPONSible Travel Peru