Extra vrolijkheid in eet- en activiteitenlokaal De Vrolijkheid!

Een particulier vermogensfonds, dat graag anoniem wil blijven, heeft onze aanvraag voor financiële steun gehonoreerd. Met deze donatie kunnen wij zeker 15.000 maaltijden bereiden voor kansarme kinderen. Vaak hun enige maaltijd van de dag! En een goede reden, soms de enige, voor deze kinderen om toch naar school te komen.

Na een artikel in de ANWB Kampioen van een paar jaar geleden, over Vrijwilligerswerk bij onze stichting, heeft dit fonds jaarlijks prachtige donaties gedaan. Daarmee is de continuïteit van dit eetlokaal en deze kwetsbare maar oh zo dankbare kinderen gegarandeerd geweest. Ook nu zien we weer dat deze bijdrage een stimulator is voor andere bedrijven en particulieren om het benodigde jaarbudget bijeen te krijgen. Onze dankbaarheid is groot!

Ontzettend bedankt voor deze geweldige donatie namens de kinderen van eetokaal "De Vrolijkheid" en het Stichting Wees Kind team!